Чудодействующая молитва Джозефа Мерфі на всі випадки життя

Доброго дня! Є така Молитва, яка може змінити все ваше життя в кращу сторону. Їх сильна дія дає приголомшливі результати. Це молитва Джозефа Мерфі.

Зміст

  • Молитва, що поліпшує життя
  • Як читати Молитву
  • Що таке Наукова Молитва?
  • Чарівна Молитва для виконання бажань
  • Універсальна молитва
  • Молитва для процвітання
  • Цілюща молитва
  • Важлива молитва для жінок на зцілення дитя
  • Молитви на різні випадки життя
  • Молитва, яка допоможе знайти роботу
  • Молитва проти проклять
  • Молитва, яка приваблює любов
  • Ефективна Молитва за успіх близької людини
  • Молитва на виконання будь-якого бажання
  • Молитва на гроші, багатство і достаток
  • Молитва, що поліпшує життя

    Хто такий Джозеф Мерфі — це письменник, філософ, викладач, який написав багато книг про силу розуму самої людини, про його можливості змінити своє життя.

    Перед початком читання Молитви, ви повинні поставити перед собою мету, якої хочете досягти або план, який бажаєте здійснити. Цілі і плани повинні бути позитивні, не несуть нікому зла.

    Після цього треба переконати їх своїй підсвідомості, уявляючи, як вони вже втілилися в життя. Представляти їх треба так ясно, мов картину. І це бачення ви повинні підтримувати з великою Вірою в здійснення бажаного, тоді Молитва буде почута.

    Після її прочитання ви здивуєтеся, як почне збуватися те, про що боялися навіть мріяти. Молитви є на всі випадки життя.

    Що може статися? Може з’явитися нова пропозиція про роботу з великою зарплатою чи з’являться родичі, які бажають подарувати частину спадщини або якийсь чоловік зробить такий подарунок, який зможе перевернути все ваше життя.

    Як це працює? Наукові Молитви філософа підключають вас до каналу Божественного Достатку Всесвіту, де є все, що можна тільки побажати. Але ваші наміри повинні бути щирими і бажаними.

    Після появи бажання, треба прочитати молитву з магічної книги Джозефа Мерфі.

    Забудьте негативне минуле, наповнюйте свій розум Божественною Любов’ю, адже Божественна Любов розчиняє все погане, що сталося в минулому. Виявляється змінити можливо все, лише наповнивши свою підсвідомість позитивними думками.

    Як читати Молитву

    Молитву потрібно читати вранці і ввечері за 15 хвилин, коли перебуваєте в напівзабутті. Якщо вранці не вийшло, то читайте тільки ввечері. Головне — регулярність, пропускати не слід ні дня! А краще читайте – вранці, вдень, ввечері, щоб прискорити виконання бажання.

    Читати треба приблизно місяць, але позитивні події можуть статися швидше, ніж можна очікувати.

    Що таке Наукова Молитва?

    Це контакт через підсвідомість з Вищим Розумом, адже ви – частина величезного Всесвіту, яка допомагає отримати все бажане. Наукова Молитва – це осмислене звернення до Божественної Енергії, це вільний розмова з Богом.

    Чарівна Молитва для виконання бажань

  • Спочатку, на листку паперу, напишіть своє найпотаємніше бажання, яке нікому не принесе шкоди.
  • Далі напишіть нижче викладений текст.
  • Читайте перед сном протягом 15 хвилин в течение14 днів.
  • «Всі мої бажання усвідомлені, я знаю, що вони існують в невидимому світі. Зараз я прошу, щоб вони здійснилися і готовий (готова) прийняти цей дар. Я покладаюся на волю Творчої Сили, яка в мені. Вона – джерело всіх благ і чудес. Я відчуваю, як моє бажання відкладається в підсвідомості, щоб потім збутися в реальності, адже все, про що ми думаємо, рано чи пізно відбувається в дійсності. Такий принцип роботи нашої свідомості. Я відчуваю, що те, про що просив, неодмінно здійсниться, і тому абсолютно спокійний. В серці живе тверда впевненість, що бажання скоро здійсниться. Все моє єство повно радісного хвилювання. Я умиротворений, бо Господь є мир і спокій. Дякую тобі, мій Отець Небесний. Хай буде так».

    Універсальна молитва

    Наступна магічна молитва вважається універсальною, яка допоможе покращити життя кожній людині. Читати треба щиро вірячи у виконання будь-якого бажання, тоді результати не змусять себе чекати.

    «Дари Бога – мої дари. Я користуюся кожним моментом цього дня. Зі мною Божественна гармонія, мир і достаток. Божественна любов іде від мене, благословляючи всіх, хто потрапляє в моє оточення. Божественна любов зцілює мене зараз. Не буду боятися злого, бо що Бог зі мною. Я завжди оточена священним ореолом Божественної любові і сили. Я стверджую, відчуваю, знаю і вірю рішуче і позитивно те, що чари Божественної любові і пильності направляють, зцілюють і піклуються про всіх членів моєї сім’ї і про тих, кого я люблю.
    Я прощаю кожного і щиро випромінюю Божественну любов, мир і доброзичливість на всіх людей, де б вони не були. У центрі моєї істоти панує світ, це світ Бога. В цій тиші я відчуваю Його силу, керівництво і любов Його Присутності Святого. Я Божественним чином направляема на всіх шляхах моїх. Я є чисте річище для Божественної любові, істини і краси. Я відчуваю, як через мене протікає Його річка світу. Я знаю, що всі мої проблеми розчиняються у розумі Бога. Шляхи Бога – мої шляхи. Слова, які я кажу, потрапляють туди, куди я їх посилаю. Я радію і віддаю подяку, розуміючи, що отримаю відповідь на свою молитву. І це так.»

    Молитва для процвітання

    Молитву для процвітання слід вимовляти вранці і ввечері за 15 хвилин протягом місяця.

    «Я знаю, що Бог піклується про моє процвітання. Зараз я веду життя з достатком. У мене є все, що сприяє добробуту, прогресу і спокою. Щодня Я взращиваю плоди духа Господнього всередині себе. Я спокійний, урівноважений, щирий і умиротворений. Я єдине ціле з Джерелом життя. Всі мої потреби задовольняються негайно. Зараз я направляю всі «порожні судини» до Бога. Все, що належить Йому – моє.»

    Ніколи не думайте, що мрії не здійсняться, не думайте, що є якісь обмеження.

    Віра в силу розуму допоможе бути таким, яку настанову ви дали самі собі.

    Щоб привести в дію Сили розуму, можна щовечора перед сном 4 рази повторювати слова: «Багатство, Успіх».

    Цілюща молитва

    Молитва на зцілення:

    «Зцілюючий Божественне присутність зараз приймається за роботу, перетворюючи, зцілюючи, відновлюючи і керуючи всіма процесами мого тіла, згідно з Його мудрості і Божественної природи. Весь мій організм очищається і приводиться в дію жизнеутвердающей енергією Бога. В моїй голові і тілі відбувається божественне очищення. Радість Господа є моєю постійною силою. Кожна частинка мого тіла здорова, і я віддаю за це вдячність. Амінь».
    Цілюща Божественна сила зараз проходить через мене, лікуючи моє тіло. Нескінченне зцілююче Присутність створило мене. Воно знає, як зцілювати, знає всі процеси і функції мого тіла. Я заявляю, що зараз Дух святий проходить через мене, підтримуючи і відновлюючи все моє єство у відповідності з принципом цілісності, краси і досконалості».

    Важлива молитва для жінок на зцілення дитя

    «Моя дочка (син) -під Божественної захистом. Бог любить її (його) і піклується про неї(нього). Божественне спокій наповнює її(його) душу. Вона (він) врівноважена, спокійна, розслаблена, їй(йому) легко і добре. Радість Господа — її(його) сила. Зцілююче Присутність проходить через неї(нього) і приносить гармонію, мир, радість, любов і досконалість. Бог є, і Його Присутність вселяє життєздатність, насичує енергією і відновлює всі її(його) істота. Моя(ї) дочка(син) засинає в світі і прокидається в радості».

    Молитви на різні випадки життя

    Молитва, яка допоможе знайти роботу

    Ця чудодействующая молитва допоможе знайти хорошу роботу:

    «Нескінченний Інтелект знає всі мої таланти і відкриває нові двері для мого самовираження в Божественному порядку. Я йду тим шляхом, який чітко і виразно підказує мені Господь».

    Молитва проти проклять

    Слова молитви, які позбавлять вас від проклять:

    «Я закликаю ангелів Божих і всі Світлі Божественні енергії і сили, які можуть мені допомогти позбавитися від всіх проклять.
    Якщо я когось проклинав у своєму житті, то я відмовляюся від всіх своїх проклять! Я усвідомлюю всі свої помилки! Я усвідомлено і назавжди знищую, спалюю Божественним Вогнем всі свої прокляття минулого, теперішнього і майбутнього часів! Відтепер і назавжди я забороняю темним силам використовувати мої прокляття в їх темних справах».

    Молитва, яка приваблює любов

    Молитва для чоловіків, які мріють зустріти свою другу половинку. Слова молитви на любов:

    «Зараз я заявляю, що вона володіє наступними якостями і достоїнствами: духовністю, відданістю, вірністю і щирістю. Вона гармонійна, спокійна, щаслива. Нас непереборно тягне один до одного. Тільки той, хто належить любові, істини і цілісності, може увійти в моє життя. Зараз я приймаю свою ідеальну другу половинку».

    Ефективна Молитва за успіх близької людини

    «Я подумки копаю всередині себе і здобуваю чудові ідеї для кращого служіння людям і для власних досягнень. Я знаю, що у мене є внутрішні ресурси, енергія, достоїнства і здібності, які я ніколи ще не розкривав. Я знаю, що Нескінченний Інтелект відкриває їх для мене зараз, коли я свідомо заглиблююся в свою внутрішню скарбницю».

    Молитва на виконання будь-якого бажання

    «Я вводжу в свою щоденну практику правило уявляти для себе і для інших все те, що гідно, люб’язно і гідне хвали. Зараз я уявляю, що роблю те, про що давно мріяв; я уявляю, що володію тими речами, якими давно бажав мати; я уявляю, що я такий, яким пристрасно бажаю бути. Щоб все це зробити реальним, я відчуваю реальність цього і знаю, що це так. Отче! Дякую Тобі!»

    Молитва на гроші, багатство і достаток

    Цю молитву треба читати по 2 рази.

    1.”Я народжена для Успіху. Нескінченна, яка знаходиться всередині мене, не знає невдач. Божественний Закон керує моїм життям. Божественний Світ наповнює мою Душу. Божественна Любов насичує мій Розум. Нескінченний Інтелект направляє мене. Я зростав, просуваюся вперед, росту ментально, духовно та у фінансовому плані. Я знаю, що ці Істини занурюються в мій Підсвідомий Розум і будуть розвиватися далі”.

    Шановні друзі, сила чарівних Молитов перевірена багатьма людьми. Можливо і вам вони допоможуть знайти щастя, хорошу роботу, фінансове благополуччя.