10 сильних молитов Миколі Чудотворцю про допомогу

Доброго дня! Кожна людина повинна пройти свій життєвий шлях, визначений долею. Невже не можна змінити долю, стати багатшими, щасливішими, народити довгоочікуваного дитини? Виявляється, є сильна молитва Миколі Чудотворцю, яка допоможе у всяких потребах.

Зміст

  • Микола Угодник і Миколи Чудотворець — це одне і теж?
  • Як потрібно правильно молитися, щоб допомогло
  • Молитва про зміну долі
  • Не намагайтеся розбагатіти!
  • Сильні молитви від пияцтва
  • Материнські молитви святому
  • Молитви про різних потребах
  • В очікуванні успіху
  • Микола Угодник і Миколи Чудотворець — це одне і теж?

    Завдяки сильній молитві люди зцілювалися від недуг, знаходять любов, влаштовуються на грошову роботу, справляються з серйозними випробуваннями.

    Всенародно шанований Святий Миколай Угодник Миколай Чудотворець, а ще Миколай Мирлікійський, Николушка. Це одне і те ж ім’я святого.

    Багато люди хвилюються, чуючи відмінність — Угодник і Чудотворець. Угодником його назвали в честь того, що святитель був угодний Богу, саме Бог накреслив йому шлях Чудотворця. Чудотворцем його звали за зцілення, лікування душ і допомогу всім нужденним.

    Як потрібно правильно молитися, щоб допомогло

    Захист Миколи Угодника буде тільки хрещеній людині. Звернення нехрещену не будуть почуті. Той, хто звернувся з молитвою, йде від душі, відчував прилив сил, виникненню неймовірної енергії та бадьорості. Головне, у багатьох людей виконувалися всі прохання.

    Є неймовірно сильна молитва Святителю Миколаю, змінює долю, яка допомогла уникнути проблем, зцілитися від недуг, повернуть життя в потрібне русло.

    Перш, ніж читати молитовник, слід відвідати церкву, взяти благословення у священика.

    Молитовний труд триватиме 40 днів. При цьому не можна пропускати жодного дня. Якщо ви пропустили молитовний день, починайте читати знову, інакше результат не наблизиться.

    Молитися святому слід у тиші. Перед вами повинна стояти ікона Миколи Угодника. Є молитвослов про роботу, від пияцтва, про здоров’я та інших потребах.

    Молитва про зміну долі

    Возбранный Чудотворче і неабиякий угодниче Христовий Отче Миколає! Світу всьому виділяючи многоценное милості миро, і невичерпне море чудес , фортеці духовні уставляеши , і я славлю тебе любовцю, преблаженне Святителю Миколі: ти ж бо маємо відвагу до Господа , від усяких ма лих свободи, та покликом ти: Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче , радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

    Ангела чином, земнаго суща єством яви всієї тварі Творця; благоплодную бо доброту душі твоєї провидев, преблаженне Миколу, навчи всіх воспити тобі сице:

    Радуйся, у шатах ангельських народжений, яко ж у плоті чистий; радуйся, і водою і вогнем хрещений, яко ж у плоті свят. Радуйся, народженням своїм батьків удививый; радуйся, силу душевну абие по різдві явивый. Радуйся, саде землі обіцяної; радуйся, кольорі Божественнаго саждения. Радуйся, лозо доброчесна винограду Христового; радуйся, дерево чудоточное раю Ісусового. Радуйся, крине райського прозабения; радуйся, миро Христового пахощів. Радуйся, бо тобою отгонится ридання; радуйся, бо тобою приноситься радование. Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

    Радуйся, образі ягнят і пастирів; радуйся, святе чистилище звичаїв. Радуйся, чеснот великих вмістилище; радуйся, святині чисте і чесне житло! Радуйся, светильнице всесвітлий і вселюбимый; радуйся, світлі златозарный і непорочний! Радуйся, достойний Ангелів собеседниче; радуйся, добрий людей наставниче! Радуйся, правило віри благочестивыя; радуйся, образ лагідності духовныя! Радуйся, бо тобою від пристрастей тілесних позбавляємося; радуйся, бо тобою солодощів духовних сповнюємося! Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотвоче!

    Радуйся, позбавлення від смутку; радуйся, милостиню благодаті. Радуйся, нечаемых зол прогонителю; радуйся, бажаних благих насадителю. Радуйся, скорий утішителю в біді сущих; радуйся, страшний наказателю обидящих. Радуйся, чудес безодня, Богом излиянная; радуйся, закону Христового скрижаль Богом писанная. Радуйся, міцне подають зведення; радуйся, право стоять твердження. Радуйся, бо тобою всяка лестощі оголюється; радуйся, бо тобою всяка істина збувається. Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

    Радуйся, всяких зцілень источниче; радуйся, лютее стражденних помощниче! Радуйся, світанку, сяюча уночі гріховної блукаючим; радуйся, росо неботочная в знои праць сущим! Радуйся, подова вимагає благостроение; радуйся, уготовляяй просить достаток! Радуйся, багато разів прохання предваряй; радуйся, старим сивині силу оновлюй! Радуйся, багатьох помилок від шляху истиннаго обличителю; радуйся, таїн Божих вірний служителю. Радуйся, бо тобою заздрощі плюндруємо; радуйся, бо тобою благонравное житіє виправляємо. Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

    Радуйся, від убожества вічного изымаяй; радуйся, багатство нетлінне подаваяй! Радуйся, брашно негиблющее голодним правди; радуйся, пиття невичерпне жадаючим життя! Радуйся, від заколоту і лайки соблюдаяй; радуйся, від кайданів і полону освобождаяй! Радуйся, преславней в бідах заступниче; радуйся, превеликий в напасті защитниче! Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

    Радуйся, осяяння Трисолнечнаго світла; радуйся, деннице незаходимого сонця! Радуйся, свічко, Божественним полум’ям возженная; радуйся, яко вгасив єси бесівський полум’я нечестя! Радуйся, громо, єресі пожигающая; радуйся, грім, страхітливий спокушають! Радуйся, истиннаго научителю розуму; радуйся, таинственнаго изъявителю розуму! Радуйся, бо тобою потоптано поклоніння тварі; радуйся, бо тобою навчимося поклонятися Творцеві в Трійці! Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

    Радуйся, всіх чеснот зерцало; радуйся, всіх притекающих до тебе міцне забороло! Радуйся, по Бозі і Богородиці, все наше уповання; радуйся, тілес наших здоров’я і спасіння душ! Радуйся, бо тобою від вечныя смерті звільняємося; радуйся, бо тобою бесконечныя життя сподобляемся! Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

    О, пресвітлий і пречудний отче Миколає, втіху всіх скорботних, прийми нинішнє наше приношення, і від геєни избавитися нам Господа умоли, богоприятным твоїм клопотанням, та з тобою Співаємо: Алилуйа, Алилуйа, Алилуйа, Алилуйа!

    Возбранный Чудотворче і неабиякий угодниче Христовий Отче Миколає! Світу всьому виділяючи многоценное милості миро, і невичерпне море чудес , фортеці духовні уставляеши , і я славлю тебе любовцю, преблаженне Святителю Миколі: ти ж бо маємо відвагу до Господа , від усяких ма бід звільни, та покликом ти: Радуйся, Миколу, великий Чудотворче, радуйся, Миколу, великий Чудотворче , радуйся, Миколу, великий Чудотворче!

    При читанні молитвослова важливий внутрішній настрій, слід позбутися жадібності, егоїзму, гордині, інших гріхів, а потім просите про допомогу.

    Не намагайтеся розбагатіти!

    Святий може допомогти лише працівникам, хто дійсно потребує, а не тим, хто ласий на гроші від жадібності. Люди з нечистими помислами отримають гнів від Вищих сил.

    Ось сильна молитва на гроші:

    «Про наш добрий пастирю і богомудрий наставниче, святителю Христовий Миколає! Почуй нас, грішних (імена), що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє: виждь нас немічних, звідусіль уловляемых, позбавлених усякого блага і розумом від малодушності помраченных.
    Потщися, угодниче Божий, не прости нас в греховнем полоні бути, так не будемо в радість нашим ворогом і не помремо в лукавих деяних наших.
    Моли за нас недостойних Содетеля нашого і Владику, Емуже ти з безтілесними лики предстоиши: милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житті і в майбутньому веце, так не віддасть нам за справою нашим і за нечистоту сердець наших, але по Своїй доброті віддасть нам.
    На твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимось, твоє заступництво на допомогу і закликаємо до пресвятому образу твоєму припадающе допомоги просимо: визволи нас, угодниче Христовий, від зол знаходять на нас, та заради святих твоїх молитов не обымет нас напасти і не загрузнемо в безодні греховней і в тіні пристрастей наших.
    Моли, святителю Христовий Миколая, Христа Бога нашого, нехай подасть нам мирне житіє і відпущення гріхів, ж нашим душам спасіння і велику милість, нині і повсякчас і на віки віків. Амінь».

    Навіть якщо ви сильно маєте потребу в грошах, внесіть жертву на храм. Моліться не день, не два. Можливо, доведеться схиляти коліна протягом місяця і більше.

    Господь винагородить вас за терпіння і молитовні труди. Ніколи не втрачайте надії і не сидіть склавши руки. По закінченні молитви подякуйте святого, за те, що вислухав вас.

    Сильні молитви від пияцтва

    Щоб відвернути від пияцтва рідних людей, читайте молитвослов Миколі Чудотворцю. Текст від пияцтва чоловіка:

    «Чудотворець Микола, з благанням звертаюся до тебе. Великодушно зглянься і визволи чоловіка (рідної мені людини) мого від бісівського пияцтва. Супроти його волі, знайшли огиду і опустоши його тягу до п’яному возлиянию. Не пригубить, не проковтне і не наллє він пиття шкідливий без здригання. А пригубив і проллє у черево святої води надбання. Нехай буде воля твоя. Амінь».

    Цю молитву можна читати від пияцтва брата.

    Звернення до Миколи Угодника за сина:

    Святий Чудотворець, Микола Угодник! Звертаюся до тебе з материнської проханням.
    Ти завжди допомагаєш, тим, хто тебе просить про сприяння в життєвих справах.
    Так почуй і моє прохання.
    Прошу тебе змилуватися наді мною і послати позбавлення моєму синові від пияцтва горького, губить його душу і тіло.

    Прошу тебе, Чудотворець Микола, наслати на нього огиду в горілці і до будь-яким іншим спиртним напоям.
    Визволи мого сина від внутрішньої тяги згубної і шкодить здоров’ю, нехай противним і несмачним стане для нього всі хмільне.

    Зроби так, Святий Миколай, щоб мій син більше ніколи не зміг випити спиртне без відчуття гидоти в душі і сильної відрази.
    Зроби так, Угодниче Божий, своїми чудесами прославився при житті, щоб мій син не зміг спиртне пити ні вдень, ні вночі, ні в гостях, ні вдома, ні в будень, ні в свято.
    Нехай Твоє слово сильне назавжди зупинить мого сина від згубної хмільний пристрасті.
    Як ніхто і ніколи зі Святих горілку не пив, так хай і син мій, Раб Божий (ім’я сина) ніколи її пити не буде і назавжди про неї забуде.
    Амінь.

    Материнські молитви святому

    Мати найчастіше просить про дітей, щоб вони були щасливі та здорові:

    О, пресвятої Божий Угодник, Святий Микола Чудотворець.
    Даруй ласку на одужання мого улюбленого чада.
    Прошу, прости мені гріховну скорботу і не гнівайся на мене за невігластво.
    Амінь.

    Молитва про благополуччя дітей:

    Про наш добрий пастирю і Богомудрий наставниче, святителю Христовий Миколає!
    Почуй нас, грішних, що моляться тобі і закликають на допомогу швидке заступництво твоє:
    побач нас немічних, отвсюду уловляемых, усякого блага позбавлених й розумом від малодушності помраченных:
    потщися, угодниче Божий, не оставити нас в гріховному полоні бути, так не будемо в радість нашим ворогом і не помремо в лукавих деяниих наших.
    Моли за нас недостойних Содетеля нашого і Владику, Емуже ти зі безплотными лики предстоиши:
    милостива до нас сотвори Бога нашого в нинішньому житті і в майбутньому веце, так не віддасть нам за справою нашим,і за нечистоту сердець наших, але по Своїй доброті віддасть нам.
    На твоє бо клопотання уповающе, твоїм заступництвом хвалимось, твоє заступництво на допомогу закликаємо, і до пресвятому образу твоєму припадающе, допомоги просимо:
    визволи нас, угодниче Христовий, від зол знаходять на нас, та заради святих твоїх молитов не обымет нас напасти, і так не загрузнемо в безодні греховней і в тіні пристрастей наших.
    Моли, святителю Христовий Миколая, Христа Бога нашого, нехай подасть нам мирне житіє і відпущення гріхів, ж нашим душам спасіння і велику милість, нині і повсякчас і на віки віків.
    Амінь.

    Молитви про різних потребах

    Сьогодні багато людей займаються торговельним бізнесом, але не у всіх справи йдуть так добре, як хотілося б. З великою вірою в успіх читайте молитвослов на торгівлю.

    Милосердний наш наставник, Микола! Вчинки твої сердечны і великодушні. Благаю про допомогу у кримінальних справах і торгівлі, подивися на мої зусилля, відданість Ісусу Христу. За покору мою відведи від мене падіння і позбавлення, подаруй удачу, нагороди мудрістю. Помолися за мене, рабу Божу (раба Божого) (Ім’я) перед Всевишнім Господом, попроси захисту від ворогів і лихих думок. Нехай буде мені за старанність. Святий Миколай Угодник, вкрий, захисти крилом своїм, вірую в силу і милосердя твоє. Амінь.

    Щоб дівчині вдало вийти заміж, треба встати перед ликом Святого, запалити свічку і читати такі слова про заміжжя:

    Про всесвятый Миколу, угодниче преизрядный Господній! При житті ти ніколи і нікому не відмовляв у проханнях, та не відмов рабі Божій (ім’я дівчини, яка бажає вийти заміж). Ниспошли ж милість свою і проси Господа про швидке моє заміжжя. Віддаюся на волю Господню і покладаю надію на милість Його. Амінь.

    Мати або батько теж можуть просити про заміжжя дочки:

    Уповаю на тебе, Чудотворець Микола, і прошу за улюблене чадо. Допоможи моїй доньці зустріти обранця — чесного, вірного, доброго і мірного. Захисти мою дочку від заміжжя грішного, хтивого, демонів і недбалого. Нехай буде воля твоя. Амінь.

    Якщо ваше серце знудьгувалося про кохання, то Святий Миколай обов’язково допоможе. Читайте слова на любов:

    О всеблагий отче Миколає, пастирю й вчителю всіх, вірою притекающих до твоїм заступництвом і теплою молитвою тобі закликають, скоро потщися і визволи Христове стадо від вовків, губящих його, і всяку країну християнську захисти й збережи святими твоїми молитвами від мирскаго заколоту, боягуза, нашестя іноплемінників і междоусобныя лайки від голоду, мору, вогню, меча і напрасныя смерті.
    Як помилував єси триех мужів, що у в’язниці седящих, і визволив єси їх царьова гніву і страти мечнаго, так помилуй і мене, розумом, словом і ділом у пітьмі гріхів суща, і визволи ма гніву Божого і вечныя кари, яко да твоїм клопотанням і помощию, Своїм милосердям і благодаттю, Христос Бог тихе і безгрішне життя дасть мі пожити в веце сем, сподобить ж деснаго з усіма святими. Амінь.

    Не використовуйте привороти, Небеса прогневаются і святий вас не почує.

    Можна в церкві вимовити молитвослов «Отче наш», а потім попросити своїми словами, то Микола Чудотворець теж вас почує.

    В очікуванні успіху

    Молитва на везіння і успіх вважається дуже сильною. Святий, почувши ваше прохання, здатний допомогти в самих складних ситуаціях. Можна висловити не тільки прохання, але і бажання. Микола Угодник може допомогти досягти небувалих висот, подолати всі труднощі:

    «Про всехвальный, великий чудотворче, святителю Христовий, отче Миколає!
    Молимо тя, буди надіє всіх християн, вірних защитель, спраглих кормитель, плачуть радість, болящих лікар, по морю плавають управитель, убогих і знедолених живильник і всім швидкий помічник і покровитель, та мирне зде поживемо житіє і так сподобимся видети славу вибраних Божих на небесах, і з ними невпинно воспевати єдиного в Трійці Бога, якому поклоняються на віки віків. Амінь.»

    Якщо вас звільнили з роботи, то не тримайте зла, а помоліться Святому про роботу:

    Звертаюся до тебе, Микола Угодник, і прошу про чудодійну допомоги. Нехай пошуки нової роботи успішно відбудуться, а всі труднощі раптово розчиняться. Нехай начальник не сердиться, а справа ліпиться. Нехай зарплата платиться, а робота подобається. Коли заздрісник з’явиться, нехай його злість розвалиться. Прости мені всі гріхи і не покидай як колись у важкі дні. Нехай буде так. Амінь».

    Не забувайте дякувати нашого Господа і святого за виконання бажання або прохання. Замовляйте подячні молебні.

    Всі віруючі відзначають свято – Ніколу. Річна Нікола відзначається 22 травня, зимова — 19 грудня.

    Шановні друзі, не забувайте дякувати нашого помічника і заступника і ставити свічки в честь свята.